Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΡΚΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΟΔΗΓΙΕΣ...)


ΜΑΡΚΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΝΕΧΤ GAME)
Οδηγίες προς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΥΣ με ρότα για το γήπεδο της ΜΑΡΚΟ / Μαρκόπουλο Αττικής (ΜΕΣΟΓΕΙΑ)

Λοιπόν παιδια, όπως φαίνεται παίζουμε στο γήπεδο του Μαρκόπουλου και όχι στα Καλύβια όπως πέρσι.

Όποιος θέλει να έρθει ανεξάρτητα (με αυτοκίνητο) από Αττική Οδό με κατεύθυνση προς :Αεροδρόμιο στο τέρμα της Αττικής Οδού συνεχίζει ευθεία για Μαρκόπουλο - Κερατέα - Λαύριο.
Το γήπεδο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου - στο τέλος του Μαρκόπουλου, πριν την νέα διασταύρωση για Νέο Ιππόδρομο και Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο και πολύ πριν την διασταύρωση των Καλυβιων.
Απόσταση από Κορυδαλλό μέσω Κηφισού και Αττικής οδού περίπου 45 χλμ η μισή ωριτσα - 35 λεπτά .
Όποιος θέλει να πάει χωρίς διόδια- από Σταυρό Αγίας Παρασκευής,
τέρμα Μεσογείων / Μαραθώνας αρχή, στρίβει δεξιά στον Σταυρό στην
Λεωφ. Λαυρίου, περνάει μέσα από Γλυκά Νερά και Παιανία και στην νότια έξοδο της Παιανίας στην διχάλα πάει από τον αριστερό δρόμο που είναι η Λεωφόρος Μαρκοπούλου. Εύκολα αναγνωρίσιμη από την ΙΝΤΡΑΚΟΜ ( του Γαύρου το Μαγαζί). Προσοχή στην διχάλα αυτή, διότι αν πάτε δεξιά θα περάσετε από μέσα από το Κορωπί - όλο ευθεία πάλι Μαρκόπουλο θα βγείτε, αλλά θα καθυστερήσετε 10-15 λεπτά. Όποιος πάρει αυτόν τον δρόμο, 4-5 χλμ μετά το Κορωπί, στο φανάρι της διασταύρωσης με την Μαρκοπούλου στρίβει δεξιά προς Κερατέα - Λαύριο.
Άλλος ένας τρόπος είναι από Παραλιακή - Βάρης Κορωπίου - δεξιά στην διασταύρωση Μαρκοπούλου με Οδό Αεροδρομίου προς Μαρκόπουλο-Κερατέα - Λαύριο.
Γενικά αν έχει καλό καιρό (λιακάδα) στον γυρισμό από Αττική οδό να αναμένεται ψιλοκινηση όπως και στην κάθοδο του Κηφισού ( γήπεδο Μαρκο - Κορυδαλλός περίπου 1 ώρα γεμάτη).

Μπορείτε βέβαια να κάνετε και ωραία εκδρομή για φαγητό η καφέ (με οικογένεια - φίλους - φίλες) από νωρίς στο Πόρτο Ράφτη και να ανεβείτε μετά για το γήπεδο.

Απομακρυσμένοι φίλοι της ομάδος χρησιμοποιήστε πτήσεις για Ελ. Βενιζέλο (τρεις εταιρείες από πάρα πολλά Ελληνικά Περιφερειακά αεροδρόμια) και πάρα πολλές εταιρείες από εξωτερικό για ταξίδι στην Αθήνα και επιστροφή αυθημερόν (σε πολύ καλές τιμές όλες οι πτήσεις τέτοια εποχή). Από το Αεροδρόμιο τοξάκι για γήπεδο( 10 -12 Ευρω).

Εύχομαι να σας κατατόπισα όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να παρευρεθείτε (χωρίς να ταλαιπωρηθείτε) στο σπουδαίο ματς της ΠΡΟΟ μας με το ΜΑΡΚΟ.
Αλλά τι σας τα γράφω - GPS δεν έχετε???

See you in Mesogeia!!!!

Από το σαιτ του Δήμου Μαρκόπουλου ακολουθεί η επόμενη είδηση.

ΠΥΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΚΟΈξι πυλώνες με προβολείς τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο. Αναμένεται η ΔΕΗ να συνδέσει την παροχή επιτρέποντας έτσι να πραγματοποιούνται νυχτερινοί αγώνες.

http://eastattikanogate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου