Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δημήτρης Χόρτσας: Απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Θανέλλα! και το σχολιο μας...


Δημήτρης Χόρτσας: Απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Θανέλλα!

Την έντονη φιλολογία που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και θέλει τον Φώτη Θανέλλα να τελεί υπό αμφισβήτηση, φρόντισε να διακόψει μία και... καλή ο Δημήτρης Χόρτσας. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της Προοδευτικής παραχώρησε την παρακάτω δήλωση στο periferiako.com, θέλοντας να αποκαταστήσει την τάξη αναφορικά με την παρουσία του ικανότατου τεχνικού στον βυσσινί πάγκο:
"Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή! Όσα γράφονται και ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Φώτης Θανέλλας ξεκίνησε τη σεζόν και θα την ολοκληρώσει. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται".

Πως γίνεται να 'σαι ικανοποιημένος ρε μάστορα ??? έχεις δει κανένα φιλικό... εκτός της ζακύνθου με την βασική ομάδα για να βγάλεις γνώμη??? Γιατί εμείς όσα φιλικά είδαμε ήταν με τους πιτσιρικάδες κάτω των 20 και ήταν επιοικώς για τα κλάματα... και ο προπονητής και η ομάδα... να μου πείς δεν είχε λόγο να ανγχώνεται γιατί δεν ήταν η βασική ομάδα...

αλλά που είναι η βασική ομάδα οεο???

Θα παίξει κανένα φιλικό να την δούμε ή μπα?

Α και να σας θυμίσουμε κάτι... το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λιγότερο από 1 μήνα... και ξέρετε κάτι... η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου