Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ...



Ήττα γνώρισε η Προοδευτική στον ημιτελικό του κυπέλλου ανδρών πειραιά με σκορ 64 - 72 ενάντια στον Πορφύρα.

Στο 1ο Δεκάλεπτο η Προο δέχετε πίεση από τον πορφύρα που επικράτησε με 17 - 20 αλλά η Προο αντιστέκεται και δεν αφήνει να ξεφύγει η διαφορά. (4 τρίποντα στο 1 δεκ.)

Στο 2ο Δεκάλεπτο η Προο ανεβάζει τον ρυθμό και με ακόμη 3 τρίποντα περνάει μπροστά στο σκορ 35 - 31 έχωντας ο πορφύρας και ένα τρίποντο ακριβώς στην εκπνοή του δεκαλέπτου.

Στο 3ο Δεκάλεπτο η Προο κρατάει γερά αλλά στο τελευταία 2 λεπτά ο Πορφύρας ανεβάζει ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες απο την μεριά της Προο την κάνει να μείνει πίσω 49 - 52.

Στο 4ο Δεκάλεπτο η Προο ανέβηκε έπεξε σωστά αλλά στα τελευταία λεπτά λίγισε και ο πορφύρας πέρασε μπροστα ακόμα με μεγαλύτερη διαφορά περνώντας στον τελικο με σκορ 64 - 72.

Η Προο είχε 9 τρίποντα και 20 φάουλ κατα.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ...!!!!


ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου