Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

10 όμιλοι των 14 ομάδων τη σεζόν 2011-2012!


10 όμιλοι των 14 ομάδων τη σεζόν 2011-2012!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Η σημερινή ημέρα ήταν και η πλέον κρίσιμη για τις τύχες του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, συζητήθηκε η εισήγηση της τριμελούς Επιτροπής του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, η οποία έτυχε της απόλυτης αποδοχής και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο Γιώργος Σαρρής και οι συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Σπύρος Ιωαννίδης) κατέθεσαν το πλάνο τους, που αναφέρεται σε ένα πρωτάθλημα αποτελούμενο από 10 ομίλους, σε καθέναν από τους οποίους θα συμμετέχουν 14 ομάδες. Όπερ μεθερμηνευόμενο, δημιουργία ενός πρωταθλήματος 140 ομάδων, δηλαδή με συνολικά 29 ομάδες λιγότερες (ο φετινός «μαραθώνιος» επρόκειτο να πραγματοποιηθεί με 169 ομάδες). Ασφαλώς, όλα αυτά θα ισχύσουν από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς την προσεχή σεζόν δεν προβλέπεται να υπάρξει η παραμικρή αλλαγή, βάσει καταστατικού.

ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ
Από εκεί και πέρα, προτάθηκε να πέσει το όριο της ηλικίας των υποχρεωτικά αγωνιζόμενων ποδοσφαιριστών στα 18 έτη, ωστόσο θα μειωθεί και ο αριθμός αυτών από 4 σε 3. Παράλληλα, τα σωματεία θα υποχρεούνται να έχουν στην ενδεκάδα το περισσότερο δύο ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών. Η πρόταση που κατατέθηκε στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, θα τεθεί προς ψήφιση στην Γενική Συνέλευση της 5ης Ιούνη, όπου αναμένεται να υπερψηφιστεί από τις ενώσεις, καθώς βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην επιθυμία της πλειοψηφίας των προέδρων των Ενώσεων.


www.periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου