Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Οι πρώτες αποχωρήσεις... Sentragoal.gr

Οι πρώτες αποχωρήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ

Ο στόχος που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς χάθηκε. Η Προοδευτική έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν μπορεί να διατηρεί μαθηματικές ελπίδες, αλλά ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, αφού οι οκτώ βαθμοί της διαφοράς πολύ δύσκολα μπορούν να καλυφθούν.

Οι πρώτες  αποχωρήσεις

Σε τέτοιες περιπτώσεις, λοιπόν, αποδίδονται ευθύνες. Σίγουρα σε ό,τι αφορά τους «βυσσινί» οι ευθύνες βαραίνουν άπαντες και εξαίρεση δεν αποτελούν οι ποδοσφαιριστές.

Εξ ου, λοιπόν, και η απόφαση της διοίκησης να διακόψει τη συνεργασία της όχι με τον προπονητή (που την... πληρώνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις), αλλά με έξι παίκτες, οι οποίοι μέχρι πρότινος (τουλάχιστον στην πλειονότητά τους) αποτελούσαν βασικά στελέχη της ομάδας. Ο λόγος για τους Γιάννη Μαλισιώβα, Χρήστο Πέρρο, Τάσο Λαζάρου, Δημήτρη Μακρυωνίτη, Βασίλη Λάιο και Μπάμπη Κουβάτσο. Η απόφαση αυτή, μάλιστα, πάρθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο της Προοδευτικής.

Σε ό,τι αφορά τον Στέλιο Βογιατζή, του πιστώνεται ως ελαφρυντικό το ότι ανέλαβε στα μέσα της σεζόν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός έχει τον πρώτο λόγο για να βρίσκεται στο «τιμόνι» των «βυσσινί» και τη νέα σεζόν.

www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου