Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Θανέλλας: «Να προχωρήσουμε στο κύπελλο»

Θανέλλας: «Να προχωρήσουμε στο κύπελλο»


Καημός φαίνεται πως είναι ο θεσμός του κυπέλλου Πειραιά για την Προοδευτική που φέτος είναι αποφασισμένη να κάνει το παραπάνω βήμα και να φτάσει μέχρι τα τελικά του θεσμού. Οι «βυσσινί» πρέπει να υπερπηδήσουν το εμπόδιο του συντοπίτη Ερμή, τον οποίο αντιμετωπίζουν την Τετάρτη στο γήπεδο ΕΑΚ στις 15.30.


Ο τεχνικός της Προοδευτικής Φώτης Θανέλλας μας μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου μας ανέφερε: «Στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ωρωπό παρά το τελικό σκορ (σ.σ. 3-1) υπήρχε άγχος και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι μας. Ακόμα είναι η αρχή, δεν έχουν λυθεί τα πόδια των παικτών από την προετοιμασία. Σε δυο-τρεις αγωνιστικές πιστεύω ότι η ομάδα θα δείχνει το πραγματικό της αγωνιστικό πρόσωπο».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σκέψεις υπάρχουν από τον κύριο Θανέλλα για να ξεκουράσει δυο παίκτες ώστε να τους έχει φρέσκους στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί. Πρόκειται για τον επιθετικό Λαζάρου και το δεξί μπακ χαφ Χαλκιά χωρίς ωστόσο να θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα ξεκινήσουν κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού.


www.sportactive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου