Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ρελαντί την πρόκριση η Προοδευτική ...


Συντάχθηκε απο τον Χαρίτο Στάθη

Με σβηστές τις μηχανές κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Προοδευτική που επιβλήθηκε με 3-0 του Ερμή Κορυδαλλού. Οι «βυσσινί» χωρίς να χρειαστεί να…πατήσουν γκάζι, πήραν το εισιτήριο για την συνέχεια του θεσμού με τον τεχνικό Φώτη Θανέλλα να ξεκουράζει ορισμένους βασικούς παίκτες ώστε να τους έχει για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Από πλευράς θεάματος το παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Δυνατό μεν, χωρίς πολλές φάσεις ώστε να ευχαριστηθούν οι περίπου 300 φίλαθλοι των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας.

Συγκεκριμένα, στο 20΄ ο Ντούκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής. Από κει και πέρα η Προοδευτική έδωσε χώρους στον αντίπαλο και έτσι ο Ερμής ανέβηκε και απείλησε με κάποια σουτ κυρίως.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση των δυο ομάδων ανέβηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν περισσότερες φάσεις. Σε μια από αυτές στο 77΄ ο Λέκκας σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ωραίο συνδυασμό ενώ το όνομα του στην λίστα των σκόρερ έβαλε και ο Λαζάρου που στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Άριστη η διαιτησία του Καρυοφύλλη με βοηθούς τους Γιαννακόπουλο και Σύρρο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ- ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: 20’ Ντούκα, 77’ Λέκκας, 86’ Λαζάρου

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκιάς, Καλαιτζίδης, Χόρτσας (34’ λτ Αλεξίου), Ζίζηλας, Τσουλάκος, Λέκκας, Μπιρμπίλης (46’ Πούλιος), Λαζάρου, Ουσταμπασίδης, Ντούκα (72’ Χόρτσας).
ΕΡΜΗΣ: Αντωνόπουλος, Κουμελάτσος, Νομικός, Παπανίκου, Μελανιφίδης, Μπούκης, Ζιούπα, Σταύρου, Σατάλογλου, Τσατσαρωνάκης, Παυλάκης.


Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Προοδευτικής Φώτης Θανέλλας, μας τόνισε: «Είμκαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου, λαμβάνοντας υπόψη και τον παράγοντα της κούρασης όπως και αυτόν της συντήρησης δυνάμεων. Σκοπός είναι να φτιάξουμε μια σοβαρή ομάδα που να ελέγχει το ματς ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το θετικό για εμάς είναι ότι οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο βοηθούν και συμβάλλουν και αυτοί από την πλευρά τους».


Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ερμή Κορυδαλλού, Νίκος Ηλιαδάκης φανερά προβληματισμένος από την κλοπή των αποδυτήριων της ομάδας του (υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ σε άλλη σελίδα του σάιτ μας), μας ανέφερε: «Τόσο καλή ομάδα σαν την Προοδευτική δεν θα συναντήσουμε ξανά φέτος στην κατηγορία μας. Ήταν καλή η Προοδευτική αλλά και εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο γκολ, μέχρι εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο στο ματς. Το συμβάν με την κλοπή είναι φυσικό να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές ψυχολογικά».

Ο κύριος Ηλιαδάκης μας μίλησε και για τον Α’ Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας, όπου είπε: «Είναι μια σειρά ομάδων που μπορούν να ξεχωρίσουν στον συγκεκριμένο όμιλο όπως ο Μαύρος Αετός, ο Φαληρικός, το Νέο Ικόνιο και οι ομάδες της Σαλαμίνας».

http://www.sportactive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου