Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Μαυρα κορακια με νυχια γαμψα πεσανε πανω ...στην Προο!!

Άρθρο από το http://vissiniclubnogate.blogspot.com/


Με αφορμη τα χτεσινα πολλα και διαφορα γεγονοτα πρεπει και παλι να τοποθετηθουμε. Με κινδυνο να επαναλαβουμε παλι τα ιδια λογια....

Αυτα για τα οποια σας ειχαμε προετοιμασει εγιναν. Νεα γκελα και οι ''γκρινιαρηδες'' αρχισαν να ξεσπαθωνουν. Ακουστηκαν πραγματα γελοια εξω απο το γηπεδο. Οι κασσανδρες ηθελαν να διωξουν την διοικηση, να διωξουν παιχτες και ξαφνικα ειχαν παραπονα απο ολους. Λιγες μερες πριν ειχαν σηκωσει στα χερια τους παιχτες μετα απο τις νικες και τραγουδαγανε και χαμογελουσαν. Μεσα τους ομως μερικοι παρακαλανε να χανουμε για να εχουν να λενε.Ο Βογιατζης εγινε ασχετος ξαφνικα, και αλλα τετοια τραγελαφικα.
Το χειροτερο ολων ομως ηταν οτι καποιοι εκμεταλευτηκαν την συγκεντρωση των οργανωμενων εξω απο την εισοδο των αθλητων, που φωναζαν υπερ της διοικησης και των παιχτων, και κατα της διατησιας για να κανουν τα δικα τους. Το κλιμα που δημιουργησαν εφερε αναταραχη και περεξηγησεις. Για μας εδω στο μπλογκ το σκηνικο ειναι ηλιθιο και τραγελαφικο , αν οχι προσχεδιασμενο και στημενο. Ανθρωποι που κινουν μαριονετες βρισκονται πισω απο την γκρινια και την μιζερια.

Ειχαμε πει να προσεξουμε τα κορακια που σφυρανε οτι θελουν. Οι διοικηση φανηκε οτι ακουσε και επεσαν κατι λογακια στο ημιχρονο. Αλλα τα πραγματα δεν αλλαξαν και πολυ. Απλα δεν υπαρχει καποια φαση να μιλησουμε. Το μονο καλο ηταν οτι κρατησε περισσοτερες καθυστερησεις. Τι λες ρε..Ευχαριστουμε.
Στο μπλογκ των οπαδων Ανατολικης Αττικης ,και αλλου, υπαρχουν βιντεο με το γκολ και τις ευκαιριες. Υπαρχει ομως βιντεο με τα ''καλπικα οφσαιντ'' και η φαση που ειναι πενελτι. Θα τα δει κανεις απο την ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Θα τιμωρηθει κανεις για μια ακομα αλλοιωση αποτελεσματος? Η διοικηση θα παει τα επιμαχα βιντεο στην επιτροπη?? Αδικα γκαριζουμε στα σιγουρα , μας εχουν βαλει στην γωνια και πυροβολουν ομαδων.

Ο Κορυδαλλος ειναι καζανι που βραζει. Δεν ειμαστε υπερ των συγκρουσεων για το ετσι θελω, αλλα η υπομονη εχει και ορια. Απο την επομενη αγωνιστικη και περα δεν εχουμε καμια ευθυνη για οτι θα συμβει στο γηπεδο και εκτος. Το νου σας, και κατω τα ξερα σας απο την Προο..ερχετε μαχαιρι.!!
Η no gate θα περιφρουρησει την ιστορια ,την ομαδα ,το γηπεδο και την προσπαθεια της διοικησης.Αμα ορισμενοι την εχετε δει εναντια μας ,κοπιαστε να δειτε ποσα απιδια βαζει ο σακος.

  • Συνεχιζουμε να ζηταμε συναντηση με την διοικηση για χαραξη κοινης πορειας, στρατηγικης και προτασεων.
  • Ζηταμε απο ολους τους οργανωμενους να καθομαστε απο δω και μπρος, στην μεγαλη θυρα. Για να ξεσηκωνουμε και τους αλλους ,αλλα κυριως για να κλεισουμε τα στοματα των ''προπονητων της κερκιδας''.
  • Ζηταμε απο τους οργανωμενους να περιφρουρησουν την κερκιδα απο εγκαθετους που πετανε οτι τους ερθει μεσα το γηπεδο.
  • Ζηταμε σεβασμο απο ορισμενους που εφτασαν στο σημειο να μας βρισουν και να μας πουν οτι δεν αγαπαμε την ομαδα.
  • Ζηταμε απο την διοικηση να κλεισει τα αυτια της σε αυτους που μας αποκαλουν αλητες και μπαχαλακιδες. Να συνεχιζει να συνδραμει τους οπαδους. Να μην κανει εκπτωσεις στην πορεια που χαραξε παρολα τα προβληματα και τα εμποδια.
  • Ζηταμε απο τον προεδρο και τους παιχτες να γαμανε και να δερνουν.ΤΕΛΟΣ!!

Τελος θα θελαμε να σχολιασουμε κατι που ειδαμε και μειναμε με το στομα ανοιχτο.Δεν ξερουμε και φυσικα δεν μας ενδιαφερει ποιανου ιδεα ηταν να τραγουδησει ενας καραγκιοζης στο ημιχρονο. Ποιος ηταν αυτος? Νομιζω οτι μου ειπαν οτι ηταν στην Πανια. Καποιος καθηστερημενος που κουβαλαει πριονι??

Ειναι ντροπη στο γηπεδο που επαιξε ο Γλεζος και αλλοι, στην γειτονια του Καζαντζιδη ,του Βαμβακαρη και τοσων αλλων που δεν χωρανε σε ολο το ιντερνετ... να βλεπουμε τετοια παπατζιλικα. Στην χτεσινη μερα που ειχε τοση σημασια για τον τοπο να κανουμε τετοιες πλακες. Ελεος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου