Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ενημερωση από τον Αντιπρόεδρο


Ενημερωση

Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι σχετικα με το αρθρο των αποφασεων της Διοικησης ,
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Βεβαια εχει προκυψει ενα θεμα σε οτι αφορα την ενημερωση του κοινου απο το Διαδικτυο αλλα μετα τη σημερινη επαφη που ειχαμε με τον Αντιπροεδρο του Συλλογου Κο Σταματη Τζιερη οριστηκε ραντεβου για να συζητηθει το θεμα του διαυλου επικοινωνιας του κοσμου και του Συλλογου μεσω Interenet και συγκεκριμενα του PROOTUBE Digital Channel ως επισημος φορεας ενημερωσης του Α.Ο Προοδευτικη Νεολαιας.
Εμεις απο πλευρας μας ζηταμε συγνωμη για την αναστατωση και πληροφορουμε τον κοσμο οτι θα εντινουμε τις προσπαθειες μας για την σωστη , πληρη και λεπτομερη επισημη ενημερωση των φιλαθλων μας.
Τελος θα θελαμε να ενημερωσουμε τους φιλαθλους μας και να τους τονισουμε οτι δεν υπαρχει θεμα κλεισηματος της θυρας 1 δια στοματος του Αντιπροεδρου Κου Τζιερη.

http://www.prootube1977.blogspot.com
Εμείς θέτουμε το ζήτημα επικοινωνίας της διοίκησης με τους φιλάθλους μας και πρέπει να βρεθεί μία λύση είναι να γίνει ένα site από πλευράς διοίκησης ή αλλιώς να διαλεχτεί ένα από τα blog μας η να φτιαχτεί ένα καινούργιο.. πράγμα ανέξοδο... και να γίνετε σωστή ενημέρωση...!!!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου