Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Προοδευτικής...


Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι κατα την χθεσινη εκτακτη συνελευση του Δοιηκητικου συμβουλιου αποφασιστηκαν τα κατωθη.

1. Παραμενει ανοιχτη η θυρα 1 και για τον αγωνα με το κορωπι αλλα εαν ξανα γινουν οποιαδηποτε επεισοδια που στοχο εχουν να βλαψουν την ομαδα με κινδυνο τιμωρειας της , τοτε η θυρα θα κλεισει για το κοινο επ' αοριστου και ολοι θα καθονται στη μεγαλη κερκιδα.
2. Οι παροχες με τα μαθητικα εισητηρια και το μειωμενο εισητηριο στη θυρα 1 θα μεινουν ως εχουν αλλα σε περιπτωση επεισοδιων προβλεπεται η αναπροσαρμογη αυτων.
3. Θα δημιουργηθει ομαδα περιφρουρησης στη θυρα 1 απο τον επομενο κιολας αγωνα απο μελη της διοικησης και εθελοντες φιλαθλους μας που ηδη εχουν δηλωσει οτι θα προσφερουν τη βοηθεια τους.

Αυτα εν ολιγης αποφασιστηκαν να γινουν αμεσα για να προστατευτει η ομαδα.
Να σας ξεκαθαρισουμε οτι ολα τα παραπανω ΔΕΝ αποφασιστηκαν για να τιμωρηθουν οι οπαδοι μας αλλα για να αποφευγουμε σε καθε αγωνιστικη να κανουμε τη χαρη στην ΚΕΔ , ΕΠΟ και σε οποιον ΣΑΠΙΟ ΣΚΑΤΟΡΓΑΝΙΣΜΟ που χρονια τωρα χτυπαει την την Προοδευτικη σαν σακο του μποξ γιατι ετσι απλα τους χαλαει η υπαρξη μας.
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ , ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ.

Τελος η Διοικηση της ομαδος καλει τον κοσμο να γεμισει το γηπεδο την Κυριακη και να κανει το γηπεδο καμινι και φοβητρο για καθε αντιπαλο , με τη φωνη μας , τη μαγκια μας
και την παρουσια μας.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΦΙΛΑΘΛΟ.
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

http://prootube1977.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου