Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

0 - 4 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....


0 - 4 Νίκησε η Προοδευτικη την Δάφνη στην χιο...!!! Με τα γκολ του Καλογερά (2) του Μυλωνά και του Αργυρίου... Σ' ένα γήπεδο χωράφι και χωρίς καμιά υποδομή της Προκοπής... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ....!!!!!!

«Πάρτι» Προοδευτικής στη Χίο

Την παραμικρή δυσκολία δεν συνάντησε η Προοδευτική στη Χίο με αντίπαλο τη Δάφνη, την οποία συνέτριψε με το ευρύ 4-0. Σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων στο 25’ και στο 38’ ήταν ο Καλογεράς, ο Μυλωνάς έκανε το 3-0 στο 62’, ενώ στο 73’ ο Αργυρίου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι στο 27’ ο Παπαγιάννης είχε δοκάρι, ενώ στο 38’ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαγεωργίου (ΣΔ Αθηνών).
ΔΑΦΝΗ: Δεληπουτουλούδης, Αρνιώτης, Καρανικόλας, Ελευθερίου, Μονιός (70’ Κανάρης), Καμπούρης, Σεζένιας, Μελέκος (65’ Μαμούνας), Παπαγιάννης, Βελετάκος, Κεπούτο (63’ Κουιμάνης) ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Βασιλείου, Δρούζας, Προβατάς, Λάιος (59’ Μπεθάνης), Χαλκιάς, Μυλωνάς (70’ Πιπεριάς), Ουσταμπασίδης (70’ Σεβαστόπουλος), Αργυρίου, Μαλισιώβας, Καλογεράς.

http://www.periferiako.com/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου