Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Βλέπει τον Μαστραντώνη η Προοδευτική



Είναι γνωστό εδώ και πολλές ημέρες πως οι διοικούντες την Προοδευτική αναζητούν ένα επιθετικό που θα ισχυροποιήσει τη γραμμή κρούσης και θα πλαισιώσει τους Αργυρίου και Καλογερά. Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μαστραντώνη.

Ο 32χρονος επιθετικός, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 8ου ομίλου με τη φανέλα του πρωταθλητή ΠΑΟ Ρουφ, ενδέχεται να αποχωρήσει από το αθηναϊκό σωματείο, με το οποίο φέτος μετρά 11 συμμετοχές και δύο γκολ. Οι «βυσσινί» έχουν ψάξει την υπόθεση διαπιστώνοντας ότι μόνο εύκολη δεν είναι (άλλωστε ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει στην «Αούστρια»), ωστόσο είναι διατεθειμένοι να την παλέψουν. Λογικό, αφού μιλάμε για έναν επιθετικό, ο οποίος κάθε σεζόν στη Δ’ Εθνική, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μετρούσε πάντα διψήφιο αριθμό τερμάτων.

www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου