Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Τα του αγώνα απο την μεριά της "Αλήθειας"


Κολλημένη στο... βυθό

www.alithia.gr/

ΤΟΥ 9ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΔΑΦΝΗ - ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΜΕ 4 - 0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

18/1/2010


Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι της Κυριακής στο Δαφνώνα, όπου η Προοδευτκή πέρασε σαν άνεμος νικώντας με σκορ 4 – 0 την τοπική Δάφνη, το μεσημέρι της Κυριακής.
Σαφώς καλύτερη η Προοδευτική, με καλύτερους και εμπειρότερους παίκτες που ήξεραν τι ήθελαν, είχε από την αρχή έως το τέλος την κυριαρχία, έλεγχαν την μπάλα, το ρυθμό και πήραν σχετικά εύκολα αυτό που ήθελαν.
Ο Δαφνώνας, που ξεκίνησε με 6 νέους παίκτες, δεν μπόρεσε ποτέ να κοιτάξει την αντίπαλό του στα μάτια.
Δέχθηκε το πρώτο γκολ, προσπάθησε να αντιδράσει, το σουτ του Παπαγιάννη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μακρυωνίτη, έτσι όταν στο 38’ δέχτηκε το δεύτερο τέρμα και έχασε τον Παπαγιάννη με δεύτερη κίτρινη τελείωσαν όλα. Χωρίς ψυχή και ελπίδα πια ο Δαφνώνας παραδόθηκε στην Προοδευτική. Το κακό είναι ότι από την απογοήτευση δεν μπόρεσαν να δείξουν κάτι καλό τα νέα παιδιά. Η Προοδευτική του Στέλιου Βογιατζή παρατάχθηκε με σχήμα 4-3-3, άλλαξε γρήγορα σε 4-4-2 και προσπάθησε με καλές εναλλαγές σε ένα δύσκολο γήπεδο να παίξει με την μπάλα κάτω. Έδειξε ότι έχει τους παίκτες με την ποιότητα που χρειάζεται για να τα καταφέρει.
Ο Δαφνώνας ξεκίνησε με φουνταριστό τον Παπαγιάννη και δεξιά το Βελετάκο σε ένα σύστημα 4-4-1-1, πάλεψε, είχε μια καλή ευκαιρία με το Βελετάκο στο 0 – 0, ένα δοκάρι στο 0 – 1 και μετά την αποβολή τίποτα.
Έμεινε μόνο ο Βελετάκος να παλεύει με 2 και 3 θηρία χωρίς να καταφέρνει κάτι τελικά.
Μετά το ματς η Δάφνη θα ’κοβε την πίτα της. Δε ξέρω με πόση όρεξη θα γινόταν αυτό. Όμως τα δύσκολα ήρθαν, θέλει δύναμη για να αντέξει η ομάδα, χωρίς στόχους να συνεχίσει να κατεβαίνει στα παιχνίδια, με αξιοπρέπεια και να μείνει κάτι για τη νέα χρονιά.


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

3’ ο Βελετάκος οργίασε ξεκινώντας σχεδόν από το κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε όμορφα, όμως ο γκολκίπερ της Προοδευτικής απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
5’ το δυνατό σουτ του Ουσταμπασίδη κόντραρε στα σώματα άλλαξε πορεία αλλά τελικά ο Δεληπουτουλούδης απέκρουσε.
6’ κεφαλιά του αφύλακτου Καλογερά στο δεύτερο δοκάρι που αστόχησε από καλή θέση.
13’ εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά από τον Καλογερά, απέκρουσε ο Δεληπουτουλούδης.
17’ μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Σεζένια έξω από την περιοχή, το σουτ όμως κόντραρε στα σώματα.
21’ μέσα στην περιοχή, στο ύψος του πέναλτι, ο Καλογεράς σούταρε άστοχα.
23’ ο Κεπούτο μπήκε από αριστερά συνέκλινε προς το κέντρο, το σουτ του όμως απέκρουσε εύκολα ο γκολκίπερ Μακρυωνίτης.
25’ ο Καλογεράς από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με ένα «ξερό» αριστερό σουτ έστειλε αφύλακτος την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Δεληπουτουλούδη, κάνοντας το 0 – 1.
27’ η απάντηση του Δαφνώνα, ο Βελετάκος από δεξιά ελίχθηκε, σέντραρε καλά ο Παπαγιάννης, κοντρόλαρε σωστά, πλάσαρε καλά, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
34’ γρήγορη αντεπίθεση της Δάφνης με τελικό αποδέκτη το Βελετάκο από δεξιά, συνέκλινε αυτός προς το κέντρο και από το ύψος της περιοχής έκανε αριστερό φαλτσαριστό σουτ, το οποίο εντυπωσιακά απέκρουσε ο Μακρυωνίτης.
38’ μπροστινή μπαλιά για τοΝ Καλογερά, από τις λίγες φορές που η Προοδευτική βρήκε χώρους, αυτός μπήκε στην περιοχή και παρά το «τράβηγμα» του Καρανικόλα κοντρόλαρε και πλάσαρε τον εξελθόντα Δεληπουτουλούδη κάνοντας το 0 – 2. Στη συνέχεια ο Παπαγιάννης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
45’ φάση που επαναλήφθηκε πολλές φορές, ο Μυλωνάς τροφοδοτήθηκε έξω από την περιοχή και δεξιά αλλά το δυνατό διαγώνιο σουτ του σταμάτησε στον Δεληπουτουλούδη.
50’ τρίπλες από τον ασταμάτητο Αργυρίου, το σουτ του όμως από την περιοχή απέκρουσε ο Δεληπουτουλούδης.
52’δυνατό σουτ του Σεζένια έξω από την περιοχή πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
57’ νέο δυνατό αλλά άστοχο σουτ του Αργυρίου από καλή θέση από το ύψος περίπου του πέναλτι.
61’ όπως στη φάση του 45’ ο Αργυρίου στον Μυλωνά διαγώνιο σουτ, από πλάγια δεξιά, απέκρουσε ξανά ο Δεληπουτουλούδης.
62’ «Τρεις και η κακή του μοίρα» επανάληψη της φάσης με ίδιους πρωταγωνιστές. Αργυρίου στον Μυλωνά διαγώνιο σουτ και πάλι 0 – 3.
73’ σέντρα από δεξιά, αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι ο Αργυρίου, κεφαλιά και 0 – 4.
Από τη Δάφνη διακρίθηκαν οι Σεζένιας, Βελετάκος και Αρνιώτης ενώ από την καλύτερη Προοδευτική ξεχώρισαν οι Αργυρίου, Μαλισιώβας και Καλογεράς.
Παρά τα όσα ακούστηκαν καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Παπαγεωργίου, Αλιμαρά και Μπατσιόπουλου του Συνδέσμου Αθηνών. Αν άφηνε και τον Παπαγιάννη στο ματς θα βοηθούσε να γίνει καλύτερο παιχνίδι.
ΔΑΦΝΗ: Δεληπουτουλούδης, Αρνιώτης, Καρανικόλας, Ελευθερίου, Μονιός (71’ Κανάρης), Καμπούρης, Σεζένιας, Μελέκος (63’ Μαμούνας), Παπαγιάννης, Βελετάκος, Κεπούτο (63’ Κουϊμάνης).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Βασιλείου, Δρούζας, Προβατάς, Λάιος (59’ Μπεθάνης), Χαλκιάς, Μυλωνάς (70’ Πιπεριάς), Ουσταμπασίδης (70’ Σεβαστόπουλος), Αργυρίου, Μαλισιώβας, Καλογεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου