Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΟΥΖΑ.... 7 - 1


Με σκορ 7 - 1 συνέχισε η Προο στο πρωτάθλημα ....

Σόου Προοδευτικής με Ελλάδα Ποντίων

Με επιβλητική εμφάνιση και… καταιγισμό τερμάτων η Προοδευτική νίκησε με 7-1 την Ελλάδα Ποντίων και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου. Μόλις στο 4’ ο Προβατάς άνοιξε το σκορ, ενώ στο 9’ ο Αργυρίου είχε κάνει ήδη το 2-0. Στο 39’ ο Χατζηγεωργαλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που σημάδεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο α’ ημίχρονο. Στο 70’ ο Αργυρίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να μειώσει πέντε λεπτά αργότερα ο Ξενιτόπουλος. Στο 80’ ο ίδιος παίκτης έγινε… αυτόχειρας και πέτυχε γκολ κατά λάθος για λογαριασμό των «βυσσινί». Στο 86’ ο Χαλκιάς έκανε το 6-1 και τρία λεπτά μετά ο Μαλισιώβας διαμόρφωσε το τελικό 7-1. Διαιτητής ήταν ο Μάνδαλος (ΣΔ Αθηνών).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μητρογιάννης, Πεσιμιτζής, Καλαϊτζίδης, Προβατάς, Βασιλείου, Χαλκιάς, Μυλωνάς, Χατζηγεωργαλής, Αργυρίου, Μαλισιώβας, Πέρρος (61’ Λάιος)
ΕΛΛΑΣ: Ψαρουδάκης, Βόχαλης, Ξενιτόπουλος, Λιμιάτης, Φοστέρης, Σιδηρόπουλος Γ. (62’ Σιδηρόπουλος Μ.), Βαμβακερής, Αθανασιάδης (62’ Πάλλης), Σωπιάδης, Τριανταφυλλίδης Κ., Δριμούσης.


periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου