Η ιστορία της μεγάλη... η φανέλα Βυσσινί... τέτοιος κόσμος τόση Τρέλα μόνο στην Προοδευτική... και στο στήθος έχει πάντα... φοίνικα και την φωτιά... που στα δύσκολα σημαίνει... πως ποτέ της δεν λυγά...


powered by Agones.gr (Stoixima)

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πήρε το ντέρμπι ο Αήττητος Σπάτων

Πήρε το ντέρμπι ο Αήττητος Σπάτων

Με τον Παπαδά να κάνει εντυπωσιακή ενέργεια στο 26’ και να σημειώνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης μπροστά σε 1000 φιλάθλους, ο Αήττητος Σπάτων κέρδισε με 1-0 την Προοδευτική στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και είναι για τα… καλά μέσα στο κόλπο της ανόδου. Αμφότερες οι ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ. Στο 40’ ο Λαμπρογεώργος πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ ο Καλογεράς είχε δοκάρι στο 65’. Στο 84’ και στο 85’ ο Αντωνιάδης είχε δύο χαμένα τετ α τετ. Να σημειωθεί ότι η Προοδευτική ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πέρρου στο 89’. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σέγκος (ΣΔ Εύβοιας).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Σαρπότας, Σπυρόπουλος, Φελεκάκης, Ψυλούδης, Νικολόπουλος, Χοτζάι, Παρασκευόπουλος (80’ Τσαλδάρης), Αλεξιάδης, Παπαδάς, Παπαχρήστου (60’ Αντωνιάδης), Λαμπρογεώργος (77’ Μπασινάς).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μητρογιάννης, Πρισιμιτζής (80’ Καλαϊτζίδης), Δρούζας, Προβατάς, Κονέ, Μπεθάνης (70’ Μαλισιώβας), Μυλωνάς, Ουσταμπασίδης (77’ Χατζηγεωργαλής), Αργυρίου, Καλογεράς, Πέρρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου